האם יש לי הפרעות אכילה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/04/2017 | 15:04 | מאת: אלמונית

היי, אני בת 16 וחצי, כבר במשך תקופה של כמה חודשים אני מקיאה את האוכל שלי בצורה מכוונת, שוקלת וסופרת קלוריות בצורה שכבר הפכה לאובססיה . כל דבר שאני מכניסה לפה , המוח שלי מנסה לומר לי שעשיתי טעות ואני מרגישה חרטה גדולה על כך . בנוסף, יש לי בעיה לאכול מול אנשים, ולכן יוצא מצב שיש ימים שאני לא אוכלת. המשקל שלי הוא תקין אך בכל זאת דימוי הגוף שלי מאוד נמוך והעניין לוקח חלק נכבד מהיומיום שלי .

05/04/2017 | 15:18 | מאת: אלמונית

שכחתי לציין שלאחרונה שמתי לב שאני מתחילה להרויד קבוצות מזון מן התפריט שלי, עברתי לטבעונות, גם מבחינה אידיאולוגית אבל גם כדי שיהיו לי פחות אופציות שאני יכולה לאכול. רציתי לדעת האם רצוי לבדוק את זה או שזה דבר נורמטיבי לגיל ההתבגרות? תודה מראש על המענה :)

שלום לך אלמונית. לצערי אני יכולה לומר לך שהבעיות שאת מתארת אינן תופעות רגילות של גיל ההתבגרות ושאת לדעתי צריכה לפנות לטיפול מקצועי אצל מישהו שמומחה לטיפול בהפרעות אכילה. אם תרצי שאעזור לך בכך את מוזמנת להתקשר 052-4491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית