אוכל יותר מידי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

03/11/2012 | 11:09 | מאת: אבי

שלום. שמי אבי ואני בן 21 ושוקל 130 קילו. אני לא מבין בזה, אבל אני חושב שאני סובל מהפרעות אכילה. אני כל היום חושב על אוכל ואוכל הרבה. אני מסיים למשל את ארוחת הבוקר, אחרי כמה דקות אני שוב חוזר למטבח לאכול. כולם בבית המומים ממני. אני חייב להספיק לאכול יותר מידי אבל זה מאוד קשה. ניסתי הרבה הרבה דיאטות חיים שלי, הצלחתי להוריד בשקל אבל שוב - העלתי. אני חושב שאם אמצא פיתרון לבעיה של האכילה ככה אוכל להרזות, הבעיה שיש לי שאין לי תחושת שובע, אני יכול לאכול ולאכול .. מה אני יכול לעשות? תודה רבה

שלום אבי. כל הכבוד שהחלטת לבדוק אפשרות לשינוי בתחום שמפריע לך. אני בטוחה שתהליך שיבחן את תחושת הרעב שלך מהיבט גופני ונפשי יוכל לסייע לך מאד מאד. בהודעה מתאריך 19.9 בפורום זה, כתבתי על האפשרויות השונות לטיפול במצבים אלה. אני מציעה שתבחר בדחיפות אפשרות טיפולית מתוך האפשרויות הללו. אם אינך מסתדר אתה מוזמן לפנות ואסייע לך לבחור מקום ספציפי. שבוע טוב, גילי

04/11/2012 | 07:30 | מאת: אבי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית