סובלת מבולימיה וזקוקה לטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

07/10/2012 | 17:49 | מאת: סובלת

שלום, אני סובלת מבולימיה כב כמה שנים, אך ללא פעולות ההיטהרות. לעתים אני לא אוכלת הרבה ביום שאחרי התקף רק משום שאינני רעבה בשל כמות האוכל הגדולה שאכלתי בהתקף. אני מעוניינת בטיפול פסיכולוגי, אך מכיוון שאני מובטלת אין באפשרותי לשלם סכום גדול. אשמח להמלצה על טיפול שאיננו יקר במיוחד. תודה.

שלום לך. כל הכבוד על ההחלטה לטפל בבעיה שמקשה עליך. בהודעה כאן מתאריך 19.9 ישנה רשימה של אפשרויות טיפול מצויינות ללא תשלום כלל בהתאם למקום מגורים. מקווה שתמצאי שם משהו מתאים. עדכני אם לא מסתדרת. בהצלחה, גילי

08/10/2012 | 06:57 | מאת: סובלת

ראיתי את הרשומה מיד אחרי שפרסמתי את פנייתי :).

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית