יותר מידי אוכל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/09/2012 | 20:28 | מאת: רוני

שלום, אני בת שמונה-עשרה,ואני סובלת מעודף משקל חמור. אני מאוד רגישה ואני עוברת תקופות לא פשוטות בחיי,ומשנה מצבי רוח מהר מאוד. כאשר אני עוברת חוויה רגשית שהיא קשה אני אוכלת בשביל להרגיע את הכאב הנפשי,איני יודעת איך להפסיק. יותר מכך,אני אוכלת כשאני לא רעבה אלא שהאוכל פשוט טעים לי ואני אוכלת כמות גדולה מאוד כל שעה וחצי כמעט. אני לא יודעת איך בדיוק להפסיק כי אני חושבת שאני יכולה אבל קשה לי ואין לי מושג מה לעשות.. תודה מקרב לב.

שלום רוני יש בהחלט דרך לפתור זאת באמצעות טיפולים מסוגים שונים. את צעירה וישנן שנים רבות לפנייך אשר כדאי שתוכלי להנות מהן מבלי שאוכל ינהל את חייך ויפריע לך. ישנה הודעה מתאריך 19.9 שמסבירה באופן כללי על אפשרויות הטיפול השונות. בנוסף, אם תרצי- אוכל להפנות אותך למישהו בהתאם למקום מגורייך אם תפני אלי ב [email protected]

28/09/2012 | 13:14 | מאת: רוני

תודה רבה על עזרתך אך איני יכולה להרשות לעצמי טיפולים מקצועיים בשל העלות. אולי יש דרך אחרת? -נניח דרך פורום,גם תמיכה ודיבור על הנושא יעזרו לי מאוד.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית