שאלה דחופה במיוחד.

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

14/08/2012 | 22:09 | מאת: ..

שלום, רציתי לשאול אם אני לא אוכלת הרבה במשך היום " ועוגה " באה במקום הארוחה שלי, אני יודעת שזה לא בריא ושהוויטמנים ומה שהגוף זקוק לו הוא אינו מקבל מה"ארוחה" הזאת. אבל רציתי לדעת עם זה מה שגורם לעלייה במראה החיצוני? כייון שהגוף אינו מקבל אתזה, אז זה הופך לשומן?

שלום לך את התשובה הקשורה לתהליך הפיכת המזון לרקמת שומן תוכלי לקבל מתזונאית ולא ממני לצערי, אך אני שומעת את החרדה הגדולה בכתיבה שלך, וגם את העובדה שמסיבה כלשהי הפסקת לאכול בצורה שמזינה את נפשך ואת גופך וצמצמת את אכילתך לאכילה של מזון שאת מרגישה ויודעת שאינו בריא עבורך. אשמח להמליץ לך על אפשרות לטיפול אצל מומחים לאכילה רגשית והפרעות אכילה (גם שיחות וגם תזונאית מומחית) כדי שהאכילה שלך תהיה נוחה לך ולגופך ופחות מעוררת חרדה. בברכה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית