שלום גילי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

04/08/2012 | 08:09 | מאת: יעל

פעם שאלתי אותך שאלה. עכשיו יש לי עוד אחת, בנושא אחר. הכרתי מישהו. יצאנו לדייט ראשון. ראיתי שעמד לו כל הערב. זה נורא בלט מתחת למכנסיים שלו. הוא לא העיר שום הערה מינית, ובטח לא הטריד. הוא היה מקסים. אבל עמד לו כל הערב, למרות שניסה להסתיר את זה. זה מביך וקצת מרתיע אותי. את יכולה להבין אותי?. זה צריך להפריע לי?.

שלום לך יעל. סגנון השאלה שלך אכן מוכר לי ואני גם יודעת שאת כותבת שאלות זהות בפורומים שונים. אני תוהה האם את מבינה מדוע יש לך צורך לכתוב דברים פרובוקטיביים בפורומים והאם זה נובע ממצוקה. אני מקווה שיש לך כתובת טיפולית להיעזר בה ואם לא אשמח לתת לך אחת. אנא ממך, אל תכתבי בפורום שאלות שאינן שאלות התייעצות אמיתיות. תודה מראש, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית