הלוואי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/07/2012 | 21:55 | מאת: מחברת

הלוואי והייתי מצליחה להפסיק לאכול. אני כל הזמן אוכלת, בלי קשר לרעב שלי. אני מסוגלת לאכול עד שאני מרגישה שהבטן שלי מתפוצצת ושיש לי בחילה, ועדיין להמשיך לאכול. לא יכולה להפסיק. צריכה אוכל. וזה גם בלתי נשלט. בכל יום אני מבטיחה לעצמי שהיום לא אוכל בצורה כזאת, ופתאום אני מוצאת את עצמי באמצע אכילה בלתי נפסקת. כאילו זאת כבר לא אני, אלא גוף שפועל מעצמו. אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות.. לא מצליחה להפסיק, לא מצליחה.. אוכלת עוד ועוד ועוד.. שונאת אוכל כל כך ולא מסוגלת להפסיק לאכול. דייי. זה לא הוגן!! אני לא רוצה!!! זה בניגוד לרצוני!! אפשר לצאת מדבר כזה???????? זה כל כך נורא. כל יום יש לי כאבי בטן ואני מסתובבת עם בטן נפוחה, ובכל יום אני ממשיכה לאכול עוד ועוד. איך יוצאים מהדבר הזה? איו פתרון. :(

שלום לך. נשמע סבל נוראי! בוודאי שיש פתרון. האם היית בטיפול כלשהו? להבטיח לעצמך להשתדל יותר אינה הדרך, שהרי אם היית יכולה היית כבר מפסיקה. אשמח לשמוע אם היית או הנך בטיפול ואם לא להפנותך לגורם מתאים. מהיכן את בארץ? גילי

25/07/2012 | 22:23 | מאת: מחברת

היי, אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי, אבל לא עם מטפל שמתמחה באכילה רגשית או משהו כזה.. את חושבת שיש גורם יותר מתאים מזה? מה אוכל עוד לעשות? אני ממהמרכז..

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית