שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

23/07/2012 | 08:47 | מאת: שירי

אני בת 16. אימא שלי סיפרה לי שפעם מישהו נטפל אליה מינית - והיא בעטה לו באשכים. ברור שהיא עשתה טוב. אבל נורא מביך אותי לחשוב שהיא בעטה באשכים. למה זה מביך אותי?. למה לדעתך היא סיפרה לי על זה?. נ.ב תודה על העזרה שלך בפורום.

היי שירי. תחושת המבוכה ברורה. תקיפה מינית הרבה פעמים מעוררת תחושה של מבוכה בכל מה שקשור לתקיפה וגם להגנה. אין לכך סיבה רציונלית. במקרה הספציפי אולי מביך אותך לחשוב שהיה מגע בין אמא שלך לבין האשכים של התוקף אפילו בבעיטה. אולי היא ספרה לך את זה כדי להעביר לך מסר שתקיפה מינית זה משהו נפוץ ושאפשר להתגונן בפניו על ידי הגנה עצמית. אגב, מומלץ היום לנשים לעבור קורס כזה כי למרבה הצער התקיפות הן דבר שכיח ולא תמיד מצליחים להמלט כמו שאמא שלך עשתה. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית