מכון אגם

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/04/2009 | 19:55 | מאת: דור

היי , האם מישהו שמע על המכון ומה ההמלצות. תודה

25/04/2009 | 22:03 | מאת: sadness

היי לך, אמנם לא הייתי מטופלת שם, אך שמעתי רק מילים טובות על המקום. ראוי שתדעי שהתנאי לקבלה לטיפול במכון הוא ערך BMI של לא פחות מ-17. מכל מקום, שווה ליזום שיחה טלפונית למקום ולברר פרטים נוספים. בהצלחה!

מכון אגם שייך למרכז הרפואי "רעות" זו כתובת האינטרנט של המכון http://www.reuth-mc.org.il/index.asp?id=143&newsid=35 שיהיה בהצלחה ונשמח לעדכונים גילי

26/04/2009 | 14:47 | מאת: ?

לעיתים הם מקבלים חולים גם עם BMI 16. שווה ליצור קשר ולהגיע לאינטייק אצל דיאטנית ופסיכולוגית. המקום עשה עליי רושם מעולה, אך לצערי לא התקבלתי (BMI 15).

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית