מיואשת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

11/07/2009 | 18:17 | מאת: מיואשת

שלום , הנני בחורה בת 23 עם הפרעות אכילה כבר 8 שנים . אני כל הזמן נמצאת במצב של בין דיאטה לבולמוסים , נמאס לי , אני רוצה להיות נורמאלית , אני רוצה להינות מהחיים ולהפסיק לחשוב על אוכל , אני רוצה לרדת במשקל , אבל לדעתי האוכל כבר צרוב לי עמוק במחשבות ואני רוצה להעיף את זה משם כי אני לא יכולה כבר . ידוע לך על טיפול , פסיכולוגי או כל דבר אחר שיעזור לי , כי אני רוצה פשוט לשנות את הסרט הזה מהחיים שלי

שלום לך אם אני מבינה נכון, לא היית מטופלת מעולם בנושא הפרעות האכילה. בוודאי שישנם טיפולים שיכולים לעזור לך! הטיפול המומלץ ביותר (במקרים שאינם מצדיקים אשפוז), הוא שילוב של טיפול רגשי (בד"כ טיפול פסיכולוגי) עם ליווי של תזונאית. קיימת אפשרות לעשות זאת דרך תחנות ציבוריות לבריאות הנפש של משרד הבריאות, או באופן פרטי. את מוזמנת לפרט היכן את גרה והאם את מעוניינת בטיפול פרטי/ציבורי, ואוכל להמליץ לך על גורמים טיפוליים ספציפיים. נשתמע, גילי.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית