יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/06/2012 | 18:01 | מאת: מאור

היי אני בן 18 וחצי גובה 1.76 ושוקל 58 בעברי הייתי שמנמן עד החטיבה ופשוט ירדתי במשקל .. ובמשך הרבה זמן שקלתי 65 ובחצי שנה האחרונה ירדתי במשקל והרבה אנשים מעירים לי שאני יותר מדי רזה . ואני לא אוכל הרבה כי אני מפחד להשמין אז נגיד אני יאכל הרבה היום ומחר אני לא יאכל בקושי . כל דבר שאני אוכל אני יכול להצטער עליו אחרי זה . ואני כבר לא יודע מה לעשות . לאן לפנות?

היי מאור אני חושבת שאתה יכול מאד להיעזר בטיפול של תזונאית ופסיכולוג/ית המומחים בהפרעות אכילה. בהודעה מתאריך 28.2 פרסמתי רשימת אפשרויות לפי אזור מגורים או קופת חולים. ממליצה לך לבחור את המקום הקרוב ביותר ולפנות. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית