כאב בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/04/2009 | 20:49 | מאת: אייל

שלום אתמול בלילה חשתי כאב באזור החזה ובעקבותיו התעוררתי משנתי, הכאב דמה להתכווצות שריר והפסיק כשהתעוררתי תופעה זו קרתה לי אף לפני מספר שבועות בתקופה האחרונה אני חש לעיתים אי נוחות בחזה ושייכתי זו לתקופה הלחוצה שאני עובר לאחרונה בבית ובעבודה אני ספורטאי ועברתי השנה בדיקות מאמץ, האם יש חשש להתקף לב? תודה

27/04/2009 | 12:33 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום אייל, לא ציינת בן כמה אתה, האם אתה סובל ממחלות רקע כלשהן, והאם קיימים גורמי סיכון אחרים למחלת לב. התיאור לכשעצמו - אינו אופייני לאירוע כלילי חריף. אם אתה בספק - פנה לבירור ע"י רופא המשפחה.

27/04/2009 | 12:34 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום אייל, לא ציינת בן כמה אתה, האם אתה סובל ממחלות רקע כלשהן, והאם קיימים גורמי סיכון אחרים למחלת לב. התיאור לכשעצמו - אינו אופייני לאירוע כלילי חריף. אם אתה בספק - פנה לבירור ע"י רופא המשפחה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים