בדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/04/2009 | 17:45 | מאת: גל

השאלה שלי האם אקו לב לא מספיק. מדוע צריך לעשות את הבדיקה הזו?? שאלה שניה האם רק בבית חולים שניידר עושים את זה? שאלה שלישית האם מצב של PR מקוצר במבחן מאמץ וכן באקג בסיסי מצביע שצריך לעשות את הבדיקה הזו? זה נראה לי חפירה שלא לצורך.

27/04/2009 | 12:24 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום גל, אקו לב אינו משמש לאבחנה של פרה-אקסיטציה. מבחן אדנוזין יכול להתבצע גם במרכזים רפואיים אחרים. לגבי הצורך בביצוע הבדיקה - זהו שיקול של הרופא הקרדיולוג המטפל, אך מדובר באבחנה שחשוב לעשותה במיוחד לאור העובדה שהבת שלך עוסקת בספורט תחרותי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים