בדיקה .

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/04/2009 | 13:55 | מאת: גל

אפשרות של מבחן אדינוזין בשניידר(בתי בת 13, ספורטאית) כדי לשלול אפשרות לפריאקסטציה).על מה מדובר?מה זה החומר הזה? יש לו תופעות לוואי? האם זה מחוייב המציאות?

21/04/2009 | 13:56 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

מבחן אדנוזין הוא טסט מקובל לאבחון של מצבי פרה-אקסיטציה, שלא רואים בא.ק.ג. רגיל. אדנוזין מאיט את פעילות הלב, השפעתו קצרה מאד, והלב חוזר לפעילולת רגילה בתוך מספר שניות.

21/04/2009 | 16:10 | מאת: גל.

השאלה שלי האם אקו לב לא מספיק. מדוע צריך לעשות את הבדיקה הזו? שאלה שניה האם רק בבית חולים שניידר עושים את זה? שאלה שלישית האם מצב של PR מקוצר במבחן מאמץ וכן באקג בסיסי מצביע שצריך לעשות את הבדיקה הזו? זה נראה לי חפירה שלא לצורך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים