דופק מהיר וקושי בנשימה במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/04/2009 | 11:18 | מאת: גלי

שלום. אני בחורה בת 43 לאחר אירוע ניאורולוגי של רדימות יד ורגל שמאל וקושי בהליכה למשל בהליכה של 10 דקות הרופאים לא חושבים שעברתי אירוע מוחי חלק אומר כן וחלק לא עדיין לא אובחנתי חד משמעית עכשיו אני במעקב במכון לטרשת נפוצה גם ללא אבחנה השאלה שלי מימה יכול לינבוע הקוצר נשימה ודופק מהיר וליפעמים אף כאב עז בחזה בצד שמאל שניה וזה חולף וגם בידוקושי בנשימה עד שאני מיתישבת ונחה זה חולף ולאחר מיכן שוב חוזר אבקש את תשובתך תודה גלי

19/04/2009 | 11:34 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום גלי, כאב בחזה שנמשך "שניה" וחולף בדרך כלל אינו אופייני למחלת לב כלילית. הסיבות לקוצר נשימה ודופק מהיר במאמץ הן רבות, החל מכושר גופני ירוד, ודרך בעיות רפואיות שונות, ולא בהכרח קרדיאליות. היריעה רחבה ולא אוכל להרחיב מעבר לכך בפורום, את ההערכה והבירור יוכל לעשות רופא המשפחה המטפל בך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים