רשרוש????

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/09/2009 | 22:11 | מאת: ליאת

היי אני חייה בניו יורק ויש לי בן בן חודשיים וחצי בבדיקה שגרתית אצל רופא הוא אמר שיש לו heart murmur האם זה רשרוש בלב? הוא אומר שזה נורא חלש ובקושי שומעים, אז היינו אצל מומחה שעשה אקו לב ואת כל הבדיקות ההכרחיות וגם הוא אמר שזה נורא נפוץ. ושזה יסגר מעצמו ולחזור אליו בעוד 6 חודשים האם יש לי סיבה בכל זאת לדאוג??? אודה לכם אם תוכלו להרגיע אותי

06/09/2009 | 13:19 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום ליאת, לא ציינת את האבחנה בה מדובר, ומה חומרת הדלף. יש בהחלט מצבים בהם דלף בין העליות או בין החדרים נסגר מעצמו, ואינו מחייב כל טיפול נוסף. כדי להרחיב מעבר לכך נדרש מידע נוסף. שנה טובה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים