האם צרבת קלה בזמן מאמץ אירובי מסוכן ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/08/2009 | 10:43 | מאת: ישראל

אני בן 55, י.ל.ד מאוזן בכדורים, סכרת מאוזנת. ארגומטריה תקין. מיפוי לב תקין. בזמן אימון אירובי,בעצימות בינונית, לפעמים אני מרגיש צרבת, שחולפת עם הורדת עצימות האימון. האם זה מצביע על בעיה אפשרית בלב ? האם זה דורש בדיקה?

20/08/2009 | 10:54 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום ישראל, את הבדיקות כבר עשית: אני מבין שעברת מבחן מאמץ ומיפוי לב שפורשו כתקינים. אם עבר זמן רב מהבדיקות שעברת, ומדובר בתופעה חדשה שלא היתה קיימת קודם לכן - יש מקום להיבדק פעם נוספת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים