חוסר פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/08/2009 | 11:49 | מאת: yves

ד"ר שלום, אשתי סובלת מזה כשלושה חודשים מחוסר פעימה בלב בתדירות די גבוהה . היינו אצל קרדיולוג עם ממצאים של אקו לב (כולל לחץ ריאתי)שהיה תקין .הבאנו לו גם ממצאים של ארגומטריה שהיא עשתה במסגרת עבודתה בפברואר 2009 שהיה גם כן תקין. הוא לא ביקש אולטר כי לדעתו האקו מספיק .היינו אצל רופא ריאות - ב.מ.פ. שאלתי היא - האם אפשר לעשות משהו אחר בנדון ? האם נגזר עליה לסבול כך כל חייה ? האם זה עובר באיזשהו שלב ? היא משתדלת לעשות את המוטל עליה ביום יום אבל זה מאוד מעייף אותה . היא כל הזמן מרגישה את הדופק בצוואר .לתשובתך אודה .

19/08/2009 | 13:57 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום רב, בדרך כלל פעימות מוקדמות כאלה אינן מסוכנות ואינן דורשות טיפול. אבל אם זה מאד מפריע, אפשר לטפל בהן באופן תרופתי. אני בכל חושב שיש מקום לראות בהולטר במה בדיוק מדובר. אני מציע להיוועץ בעניין עם הרופא המטפל.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים