מוקדמות - הערה בונה...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/11/2015 | 20:37 | מאת: עפרה

תודה ד"ר אליאן על תשובתך. כשאתה כותב (ציטוט): 'תהני בינתיים מהיעדרותן של הפעימות המוקדמות'. בדיוק המילה 'בינתיים' מעניינת אותי. אין ספק שהן 'יכולות' להיעלם... עובדה... אולם שאלתי היא (קרצייה) אם יש מצב שהן נעלמות לנצח? האם הספרות המקצועית או הניסיון הרפואי שלך/כם מכירים מקרים כאלה? וידוע לי למי ניתנה הנבואה... ובכל זאת?... תודה וברכה עפרה

את יודעת שברפואה אין מאה אחוז... יש בהחלט מקרים שהפעימות המוקדמות נעלמות. אם נעלמות לגמרי קשה להגיד הרי החולה לא מספר לרופא אם חזרו לו מעט פעימות פעם בכמה שבועות... נסכם שלנצח לא ניתן להתחייב,אבל הן בהחלט יכולות להיעלם.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים