תשובות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/07/2009 | 22:58 | מאת: טל

קודם כל תודה רבה על התשובה חח אבל העלת לי יותר שאלות... הבדיקה הייתה במנוחה והערכים היו 45 mmHg וכן היה לי סיבוכים של אסטמה ומחלות ריאות אבל כרגע המצב הריאתי שלי הוא די טוב...האקו בוצע ע"י פרופ' יוסף שמש אבל אני אבקש לחזור על הבדיקה מקווה שיתנו לי... אז האקו לא נותן לי שום מענה ללחץ דם ולסיפטומים שלי כמו קוצר נשימה, וקשיים במאמץ והרגשת נימול ...אגב זה ממצא שיש ליחס לו חשיבות יש לה השפעה? אם תוכל לפרט לי על יתר לחץ דם ראתי זה יעזור לי... תודה מראש, טל.

28/07/2009 | 20:31 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום טל, האקו נעשה בידיים טובות. 45 ממ"כ - זה ערך נמדד, או ערך מחושב? מה בדיוק כתוב בתשובה?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים