מיחושים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/07/2009 | 11:09 | מאת: רונית

ד"ר שלום אני מקבלת נורמטין25 כחודש לצורך הורדת דופק ולחץ דם בכל פעם אחרי שעתיים שלוש מלקיחת הכדור אני מרגישה תחושה מוזרה בחזה ולחץ על הקיבה. מה שמפריע לי שאני מבצעת הליכות מהירות כל ערב ומאז שאני נוטלת את הכדור אחרי 20 דקות של הליכה יש לי קושי נשימה והתחושה בחזה לא טובה.אני בעלת כושר גופני די טוב אחרי הפסקת הפעילות זה מסתדר. רופא המשפחה טוען שהכדור להיפך מונע מיחושים בחזה אבל זה לא מה שאני מרגישה מה דעתך? אני בת 42 תודה

21/07/2009 | 18:58 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום רונית, לא ברורה לי הסיבה לבחור דווקא בטיפול בנורמיטן. אם נורמיטן גורם לך תופעות לוואי - להורדת לחץ הדם יש גם תרופות אחרות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים