תחושת קוצר נשימה ודופק שכאילו קופץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/09/2014 | 12:06 | מאת: צילה

בת 40 באקו לפני 5 שנים התגלה דלף קטן ואיוושה סיסטולית לפני חצי שנה בסיטי בטן התגלה ממצא דמוי עדשה עם נוזל בפריקרד לאחרונה בשאני בשכיבה ונחה יש לי מעין דופק אחד שקופץ(זה קורא כמה פעמים) ד"א סובלת מל"ד גבוהה וקשה לי להתמיד בטיפול וקוצר האם יש קשר כי לפני חצי שנה התייעצתי עם קרדיולוג שאמר שזה בסדר ואם יהיה שינוי לפנות אליו השאלה אם יש קשר לממצאים ויש צורך לפנות אליו??? תודה

את מתארת תחושה של "פעימה מוקדמת" ,אין לזה קשר לא לדלף לא לאוושה וכנראה גם לא לממצא בפריקרד. אם זה מאד מפריע לך,פני לקרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים