השתלת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/11/2013 | 07:36 | מאת: יהושע

בוקר טוב במפעל שלי העובדים מגיעים להכשרה מלאה רק לאחר כשש שנות עבודה. לכן אני מקבל רק עובדים שבכוונתם להשאר בתחום לאורך שנים. לאחרונה פנה אלי בחור צעיר, שבהיותו תינוק (בסביבות שנה) עבר השתלת לב. הוא עושה רושם טוב, והייתי רוצה להעסיקו, אבל אני חושש לתוחלת חייו (הוא נראה בריא לגמרי, ולולי שגילה לי, לא הייתי מעלה בדעתי שיש לו איזה בעיה רפואית). אולי השיקול לא כל כך מוסרי, וצר לי על כך, אבל כמובן איני יכול לסכן את המפעל בגללו. א לקבל יעוץ.

בקש ממנו שיביא לך חוות דעת מהקרדיולוג שעוקב אחריו עם השאלות הספציפיות שאתה מעלה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים