אי ספיקה טריקוספידלית מזערית - באקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/04/2013 | 12:24 | מאת: יוסי

שלום רב, אני בן 24 ועשיתי אקו לב שהראה שהכל תקין מלבד אי ספיקה טריקוספידלית מזערית, מה זה אומר והאם זה משהו חמור או מגביל? כמו כן, כתוב שמקטע פליטה מוערך ב-60% והלחץ הסיסטולי בעורק הראה מוערך ב30 ממ"כ. האם גם ערכים אלו תקינים? תודה רבה!

שלושתם תקינים !

26/10/2015 | 17:46 | מאת: אוה

שלום רב. אני בת 69 .בבדיקת אקו במאמץ .אובחן "אי ספיקה טריקוספידלית בינונית-קשה מישנית להרחבה של חדר ימין, הלחץ הסיסטולי המוערך בעורק הריאה מוגבר במידה קלה..עליה שמאלית וימנית מורחבות במידה קלה. אני רוקדת ..אך בצורה מתונה. האם צריכה להפסיק? ישלי תור להולטר ולקרדיאולוג בעוד 3שבועות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים