האם יש בעיה בלב נא עזרתכם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/04/2013 | 21:06 | מאת: תאו

שלום אני גבר בן 38 בריא בדרך כלל לא מעשן , לא שותה אלכוהול.בעל משקל יתר עובד כמנהל בסביבה לחוצה. תיאור הבעיה: סובל מבעיה או תופעה שמתאר אותה כי תחושת ריחוף ואובדן שיווי משקל רגעי,לחץ קל מעל העיניין ובמצח ותחושת רצון לעצום עיניים ולפעמים כאבי ראש קלים כאשר מתרגש ממשהו הופעת אובדן שיווי משקל יותר מורגשת ותחושבה שהלב דופק יותר אין לי כאבים בחזה או בכתף,עושה מדי שבוע הליכה מהירה יחסית ל 4 ק"מ ולא מרגיש בעיה מיוחדת. לפני 8 חודשים עשיתי בדיקות א.ק.ג ומאמץ ובדיקות שומן בדם וכימיה מלאה במסגרת בדיקות עבודה בשר"ם והתוצאות תקינות. אני רוצה לציין שפנייתי אליכם באה אחרי בדיקות א.א.ג ובדיקות נוירולוג אשר לא מצאו דבר והדאיג אותי יותר החושה הזו שבהתרגשות הלב מחסיר פעמימה או מקפיץ פעימה האם יכולה להיות בעיה ללבית. מרגיש גם כאבי שירים שמוקרנים מהצוואר וגב עליון ולפעמים בחזה כאשר מתמתח או נושם חזק אנא עזרתכם אני מודאג מאוד

הסימפטומים אכן לא מאד אופיניים לבעיה לבבית ,בטח לא בכוון של היצרויות בעורקים, אם בכלל יתכן ומדובר בהפרעות בקצב הלב שיכולות לגרום להפרעות בשווי משקל או תחושת ריחוף. הסבירות לדעתי לא גבוהה אבל אם נבדקת ע"י נוירולוג ורופא אאג למה שלא תראה גם קרדיולוג?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים