לקום בבוקר עם לחץ חזק בבית החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/04/2009 | 21:44 | מאת: דפנה

שלום, לפני כיומיים התרגזתי מאוד ממשהו , זה היה מספר שעות לפני שהלכתי לישון. למחרת\, קמתי בבוקר עם לחץ חזק באמצע החזה. הלחץ עבר לאחר כשעה. אולם נותרה תחושה מסוימת של ליאות, גם ביום שלמחרת, היום בבוקר, קרה אותו דבר. אני בת 49, יש לי עדיין מחזור סדיר. רציתי להדגיש שוב\, כי ההתרגזות היתה מאוד אקוטית, יחסית לאופיי, הרגוע בדרך כלל... האם יש לי סיבה לדאוג? .תודה, דפנה

12/04/2009 | 09:54 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

בוקר טוב דפנה, גם בגיל 49, אירוע של לחץ חזק בחזה שנמשך כשעה, ואף חוזר על עצמו, מחייב בירור רפואי. יש מקום לפנות בהקדם לרופא המטפל.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים