דופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/04/2009 | 20:26 | מאת: רינה

אני סובלת מסינוס טקיקרדיה ממקור לא ידוע כבר שנים...מדי פעם יש לי פעימה מוקדמת מאוד חזקה אך בודדה ואז זה נגמר. לרוב אני מרגישה פעימה מוקדמת אחרי אוכל או אחרי מאמץ קל. היום אחרי עלייה בכמה מדרגות (מדרגות אותן אני עולה כל יום) הרגשתי לכמה שניות שהדופק לא סדיר בכלל...אני לא יודעת איך להסביר את זה.אני לא בטוחה שאלו היו רצף של פעימות מוקדמות. זה נפסק אחרי כמה שניות. רציתי לשאול אם בהכרח דופק לא סדיר אומר פעימות מוקדמות או שיש משהו אחר שיכול לגרום לדופק לא סדיר

11/04/2009 | 12:05 | מאת: שוקי

תקראי את מה שכתבתי כמה הודעות לפני כן. בקשר למגנזיום הנושא היה : "הפרעות קצב, בבקשה לקרוא עד הסוף" אשמח לשוחח איתך, אני בטוח שאוכל לפתור את הבעייה ללא תרופות שוקי

12/04/2009 | 11:15 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום רינה, על מנת לתת תשובה ודאית לשאלתך ניתן לבצע בדיקת הולטר, ולתעד את קצב הלב בזמן שאת חשה דופק בלתי סדיר. מבלי שיש בידינו אבחנה ברורה אינני מציע לקחת שום טיפול תרופתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים