לימודי קרדיולוגיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/11/2010 | 13:47 | מאת: אלינור יגודייב

שלום , אולי זה לא המקום . אבל אני לא מבינה איך נהיים קרדיולוג? אני מעוניינת ללמוד קרדיולוגיה , חיפשתי באתרי האוניברסיטאות ויש שם רפואה כללית וכו' , אבל לא נתקלתי בקרדיולוגיה . השאלה שלי היא היכן למדתם ? כמה שנים ? איך נהיים קרדיולוגית? תודה .

אלינור שלום זה מאד פשוט. ראשית מסיימים את לימודי הרפואה. אז מחליטים איזה התמחות רוצים. אם רוצים להיות קרדיולוג עושים ראשית התמחות בפנימית ואחר כך התמחות בקרדיולוגיה. אחרי מספר שנים של התמחות בקרדיולוגיה ניתן לבחור תת התמחות. אני למשל בחרתי צינתורים. מאד פשוט לא? עניין של עוד כ 12 שנות לימוד אחרי בית ספר...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים