בועית בריאה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/05/2009 | 10:24 | מאת: קרן

שלום רב, בעקבות כאבים חזקים בצוואר עשיתי CT עמוד שידרה צווארי ובתוצאה יצא שיש לי בועית תת פלאורלית בפיסגת ריאה ימנית מה זה אומר? האם ישנם סיכונים בעתיד? יש אפשרות להעלים את הבועית? אשמח לקבל תשובה בברכה קרן

09/05/2009 | 20:32 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שבוע טוב קרן, אם אני מבין נכון את הממצא שאת מתארת - מדובר בבועית אוויר שיוצאת מהריאה לחלל הפלאורלי. קשה להתייחס למשמעות של בועית כזאת בלי לראות את הצילום. כמו כן נדרשת הערכה האם קיימת מחלת רקע שאפשרה את הופעתה של הבועית הזאת. אני סבור שיש מקום שתיבדקי בהקדם ע"י רופא ריאות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים