בירור תוצאת אק"ג ושינויים בין הבדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/05/2024 | 14:03 | מאת: שאלה

שלום דר', אני בן 35, עם רקע של אוטם בשריר הלב לפני שנה. עקב תחושת אי נוחות בחזה ושיעול מלווה, ביצעתי בדיקת אק"ג שתוצאתיה: sinus rhythm st junctional depression is nonspecific לאחר שהרופא בדק את התרשים אמר שהבדיקה תקינה. בדיקת דם טרופונין שלילית. אחרי שנלחצתי מההערה של המערכת ביצעתי לאחר כשעתיים בדיקת אק"ג נוספת (באותו מקום) שתוצאותיה היו ללא הערות חריגות (ECG Normal) מה מעידה התוצאה של הבדיקה הראשונה? האם ייתכן שמדובר בטעות כי בעיני הרופא התרשים תקין? מה יכול להסביר את השינוי בין שתי הבדיקות? תודה.

אין שוני בין שני התרשימים בתרשים הראשון מצויינים שינויים בלתי ספציפיים וכשמם כן הם - בלתי ספציפיים . טין סיבה להילחץ הכל תקין

03/05/2024 | 15:34 | מאת: שאלה

תודה על התשובה המרגיעה! אם כך, אין לשינויים הללו שום משמעות? הם אינם מרמזים על תהליך איסכמי נוסף?

לא מרמזים על כלום כשמם כך הם - בלתי ספציפיים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים