כולסטרול גבוה ולחץ דם גבוה והלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/04/2024 | 22:53 | מאת: משה

שלום דן רציתי להבין משהו לבן אדם מסויים ממליצים נגיד בגלל פרופיל שומנים גבוה כגון כולסטרול או לחץ דם גבוה שישמור על הלב והגוף תרופות ולבן אדם אחר עם אותו מצב ממליצים להוריד דרך פעילות גופנית או אוכל נכון ולא מציעים תרופות מה האינדקיציה ? שלאחד מציעים תרופות ולשני מציעים משהו אחר לא תרופתי כמו שציינתי ? זה תלוי גיל ? העניין שההמלצה היא לכאן ולכאן הרי נניח בשתי הדוגמאות הפרופיל של הבן אדם זהה אז למה זה ככה ולשני אחרת ? או בגלל מחלות מסויימות ? או קושי של הבן אדם להוריד אז מציעים טיפול תרופתי ? או שהכולסטרול נגיד או הלחץ דם ממש גבוהים ? אשמח שתעשה לי סדר בדברים ! מה הסיבה שעומדת מאחורי זה ? תודה גדולה מראש !

ההמלצות לכולם בגדול הן אותו דבר ומסתמכות על אותם עקרונות מה שמנחה זה כל מקרה לגופו מה גילו מה הרקע הקרדיאלי שלו מה הסיכון שלו לפתח מחלה בעתיד ועוד.. בקיצור כל מקרה לגופו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים