כפל בתנוך האוזן.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/04/2024 | 22:39 | מאת: כפל בתנוך האוזן

שלום דוקטור אני בן 34 בריא לא מעשן ומתאמן כל חצי שמה מבצע בדיקות והן תקינות כןלסטרול סוכר ברזל ספירת דם מדדי דלקןת הכל תקין לפני 20 שנים בןצע ניתוח vsd (מצב מולד) כיוםאין עדות לאחר בדיקת קרדיולוג לכלום אמר לי שהכל תקין וכך זה צפוי להישאר לכל החיים . קראתי באינטרנט שכאשר יש קפל עור בתנוך האוזן זה מעיד על בעיות לב שעתידות להגיע האם הדבר הזה אמין? או שישנם עוד סיבות לכפל הזה? נניח כמו לישון על אותו צד מציין שתנוך אצלי מאז ומתמיד לא קטן אשמח לקבל מענה לקבל הקפל ששמתי לב אליו רק באוזן שמאל.

קפל בתנוך האוזן נמצא בשכיחות יותר גדולה אצל חולי לב אבל יש אפילו קרדיולוגים שלא שמעו על הממצא הזה עד כדי כך הוא שולי...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים