פרפור פרוזדורים ואופן הטיפול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/04/2024 | 21:30 | מאת: מיכאלה

שלום רב בת 55 אבחנו אצלי לפני מספר שבועות פרפור פרוזדורים לחץ דם תקין ללא כדורים סוכרת 2 מאוזנת עם כדורים התחלתי בטיפול תרופתי אליקוויס 5 מג פעמיים ביום קרדילוק 1.25 פעמיים ביום הומלץ לי לעשות היפוך חשמלי האם חשוב לעשות את זה מהר או שאפשר להמתין קצת עם זה הדופק ירד מתחת ל100 קודם הי ה יכול להגיע ל130 לפעמים הפרפור לא מפריע לי ואני רוצה להתייעץ עם עוד רופא ולכן שואלת אם צריך למהר עם ההליך מה אחוזי ההצלחה והאם זה הליך מסוכן תודה

אם הפרפור נמשך בהחלט מומלץ היפוך חשמלי לא דחוף אבל כמה שמחכים יותר שיעורי ההצלחה יורדים אחוזי הצלחה גבוהים מאד ומדובר בהליך לא מסוכן

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים