פעילות שתסלק לי תסמינים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/04/2024 | 14:17 | מאת: שאלה על הלב בכללי

שלום רב תודות לך בגלל שתקופה ארוכה היה לי דופק לב מהיר כאבים בלב עשיתי בדיקות שיצאו תקינות הגיעו למסקנה שזה כנראה מתח לחץ סטרס חרדה למרות שאני לא מרגיש בכך בכלל הגיעו למסקנה הזאת עקב הבדיקות הלבביות התקינות ועוד בדיקות לא של לב שאולי בעקיפין גורמים לזה שגם יצאו תקינים אם אני יעשה פעילות גופנית כגון ריצה פעילות אירובית זה יכול לסלק חרדה ? לסלק קצב לב מהיר וכאבים בלב שלא נובעים מהלב ? להזכירך שבפעילות גופנית כגון ריצה חשים כמו בחרדה הרי באותו רגע נתון תפוקת הלב עולה לחץ הדם עולה הנשימה יותר גבוהה מה דעתך ?

להזכירך.. תודה שהזכרת פעילות גופנית טובה גם להוריד חרדות גם לשפר כושר ואז גם לשפר הרגשה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים