טרשת עורקים איבחון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/03/2024 | 23:36 | מאת: אנונימי

טרשת עורקים זה משהו שמצטבר עם השנים איך אני יכול לאבחן בעיה כזאת ? אני יודע למשל שאי ספיקת לב ושאר בעיות לב אחרות מאבחנים באמצעות בדיקות לב כאלו ואחרים שיש ! הכוונה שטרשת עורקים זה משהו שמתפתח אצל כולם ולא ניתן לאבחן ? או שזה בעצם עורקים של הלב שחסומים חלקית או באופן מלא וההאבחנה שלהם זה צינתור וירטואלי ? הייתי רוצה לערוך בירור לגביי זה לראות שהכל תקין מה ההמלצה לברר בעיה כזאת שיש ? חן חן... תודה גדולה מראש !

טרשת אפשר לאבחן בבדיקות דימוי של עורקי הלב - אולראסאונד, צינתור , CT , MRI

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים