חרדה לב שאלות שיש כאן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/03/2024 | 23:05 | מאת: אושיק

שלום לך תגיד אתה חוץ מרופא לב גם פסיכולוג או פסיכיאטר ? יש כאן מלא שאלות של אנשים בפאניקה חרדה לחץ שכל הבדיקות שלהם תקינות ועדיין הם חשים בבעיות מה דעתך ? רוב הפורום כאן או מרביתם זה חולי לב ? או אנשים בעלי חרדה ? לא כל השאלות כמובן ברור שהרבה שאלות כאן קרדיאליות אבל הרבה שאלות כאן זה ממש חרדההההההההההה מה דעתךךךךךך ?

דעתייייייייייי שיש שאלות גם של אנשים בחרדההההההההההההה ושאפזר לנסות לעזר להם בלי להיות פסיכיאטררררררררררררר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים