שאלה על טכיקרדיה וקצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/03/2024 | 18:22 | מאת: מישהי

שלום ד״ר, אני בת 24 , מחודש אוקטובר אני חשה בפעימות מוקדמות והייתה לי טכיקרדיה עשיתי בדיקת הולטר ל24 שעות שיצאה תקינה . בתקופה האחרונה חשה החמרה לפעמים הדופק גבוה מדי והלב דופק חזק מדי . יש דופק חזק בצוואר וגם בבית החזה עצמו הוא רוטט. אבל יש לציין שאני רזה מתחת לbmi התקין צריך לבצע שוב פעם הולטר? תודה

אם בזמן ההולטר הרגשת בדיוק מה שאת מרגישה עכשיו וההולטר היה תקין לא צריך לחזור. תנסי פשוט להתעלם.זה יעבור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים