אספירין למניעה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/03/2024 | 16:09 | מאת: מושיקו

יש צורך לקחת מידי פעם אספירין למניעה מבעיות לב ? כי יש לי לפעמים כאבים בלב למרות שהבדיקות יצאו תקינות או שהאינדיקאציה לקחת אספירין זה רק מי שעבר אירוע לבבי ? כי זכור לי שתמיד הומלץ לקחת אספירין למניעה של בעיות לב ונכון לעכשיו הבנתי שרק מי שעבר אירוע לבבי האינדיקאציה היא שהוא יקח אספירין למה זה ישתנה ? מה ההבדל ? הרי תמיד הומלץ מה דעתך בעניין זה ?

פעם הומלץ אספירין גם כמניעה ראשונית כלומר אחרי ארוע לבבי היום בגדול האינדיקציה רק למניעה משנית כלומר רק אחרי ארוע לב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים