הלב ותסמינים שיש לו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/03/2024 | 02:18 | מאת: מ

שלום שיש כאבים בלב והסיבה לא לבבית מה מקור הכאב איזה איברים בגוף עוד יכולים לדמות כאב בלב שנמצאים בגוף ? ושיש דופק וקצב ממש מהיר בלב ובבדיקות הגיעו למסקנה שזה שהקצב מהיר לא לבבי מה הסיבות שיכולות ליהות שגורמות לקצב הלב להאיץ ? ואיזה סיבות יכולות ליהות שממש חשים את פעימות הלב מרגישים את הלב גם שהוא סדיר ובקצב נורמטיבי ?

אין כאב בלב יש כאב בחזה וכאב בחזה יכל להיות כאב משריר מקיבה מעמוד שדרה מהריאות ועוד.. אני לא מכיר קצב לב מהיר שאיננו לבבי לא צריכה להיות סיבה , לשמע או להרגיש את פעימות הלב ניתן במצב רגיל לשמע ולהרגיש גם כשאין בעיה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים