חרדות שיש לי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/03/2024 | 01:49 | מאת: מושינו

שלום אני יודע שמה שיש לי זה חרדות הכאבים בלב הדופק לב המהיר והשלל אירועים שאני מרגיש לאחרונה בלב כל מיני תסמינים רבים ומרובים עקב בירור קרדיאלי מקיף שיצא תקין ועוד בירור שלא קשור ללב אלא למערכות אחרות בגוף שאולי גורמות לי להרגיש מה שאני חש וגם יצאו תקינות שאלותיי אליך הם : מדוע חרדה שזה לא משהו פיזיולוגי גורם לי לכאבים בלב ? לדופק מהיר בלב ? לתחושה שאני מרגיש את הלב פועם ? לפעימות מוקדמות ? ולעוד תחושות אחרות בלב ! אני ממש חש שזה פיזי ! אז איך החרדה שזה לא פיזי גורם לתסמינים האלו ? הכוונה מבחינה פיזיולוגית מה מתרחש לי בגוף שזה גורם לזה ? שאני חש כל מה שתיארתי ? בתודה גדולה מראש !!!!!!!!!!!!!!!

בחרדה יש הפרשה של הורמונים שמשפיעים גם על הדופק וגם על תחושות כמו כאב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים