משמעות פליפטציות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/03/2024 | 00:22 | מאת: אורח

שלום למומחה הלב דן אליאן פלפיטציות המשמעות של זה שמרגישים את הדופק של הלב ? גם שהוא במצב של דופק רגיל וסדיר ולא מהיר נניח 60-80 ? או שהכוונה תמיד בפלפיטציות שזה דופק מהיר 100 והרבה יותר ? או שהכוונה שמרגישים אותו בכל מצב ? ומה הטיפול לפליפטציות למשל ? אשמח לתשובות לשאלות תודה גדולה מראש מעריך אותך מאוד !

הרגשת פלפיטציות היא הרגשה של הדופק יכל להיות גם דופק סדיר ותקין שלא מצריך טיפול וגם הפרעת קצב שמצריכה טיפול

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים