שאלה חשובה עבורי......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/03/2024 | 15:07 | מאת: מורן

בס"ד צהריים טובים דוקטור דן אליאן היקר. שאלה קצרנ ברשותך,אני צריכה לעבור בעזרת השם ניתוח להוצאת כיס מרה בגלל אבנים. אפרוס את השאלות כי זה נורא מפחיד אותי אבל אני לא רוצה לוותר על הניתוח למה יש התקפים חזקים. 1. האם החומרי הרדמה פוגעים בלב? 2. האם הניצוח יכול לפגוע בלב? 3. האם אחריי הניתוח אצטרך לעקוב אחריי הלב? 4. האם מותר לתת חומרי הרדמה למי שיש פעימות מוקדמות.א.ק.ג אקו לב בדיקות מאמץ שנים ברוך השם הכל תקין.פעם אחת בהולטר לב לפניי כמה שנים ראו פעימה מודמת אחת ממקור על חדרי. ואני 20 שנה עם התופעה הזאת לפעמים נעלם שבועות לפעמים יש כל יום בודדים לפעמים יש התקפים של 20 ברצף וגם 50 לא משהו שיש לו חוקים.לפעמים גם חודשים שלוש אולי יהיה לי 4 כאלה.עברתי ברור קרדיאלי וקרדיולוג אמר שאני לא חולת לב ברול השם. אני יודעת שאף אחד לא יכול להתחייב לי על כלום.אבל שואלת כדי לדעת לגביי הלב כמה דברים ומעדיפה לשאול גם קרדיולוג כמובן שבטרום ניתוח מחר אשאל גם את כל השאלות. תודה רבה והמשך יום מקסים דוקטור היקר.

כתבת רק שאלה קצרה ושאלת ארבע ארוכות אבל התשובות פשוטות 1.לא 2.לא 3.לא 4.כן מותר

27/03/2024 | 19:26 | מאת: מורן

תודה רבה דוקטור מעריכה מאוד סליחה על האורך...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים