מםוחדת מעט אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/03/2024 | 13:44 | מאת: מורן

שלום רב דוקטור יקר פורים שמח שאלה בנושא דופק בגלל שאני חרדתית תמיד היה לי דפקים מהירים נגיד שכיבה 70 עד 80 עמידה 80 עד 100 הליכה וכו 100 עד 120 כי תמיד סטרס.אבל מאז שאני עם קסאנגיס שנה פלוס ומטופלת בכדור חדש פבוקסיל הדפקים נרגעו והשתנו.עברתי דלקת ריאות היא הסתיימה עם אנטיביוטיקה רופא שמעה את הריאות הכל תקין עכשיו שאני בודקת דופק יכול להיות אפילו בישיבה בנהיגה או סתם בבית דופק 65 עד 70 עמידה 70 עד 80 הליכה רגילה בבית 80 עד 90 ושאני ישנה אני לא יודעת כמה יש לי כי אני ישנה. האם זה מספרים תקינים? פשוט לא רגילה לכאלה מקצבים תמיד היה לי דופק רץ אציין שזה לא משהו חדש זה כמה חודשים ככה כמובן שיכול להיות יום או כמה ימים של דופק 90 עד 120 זה ימים של גלי סטרס שגם הכדור לא עוזר.אבל לרוב כמה חודשים יש את הדפקים שציינתי.אציין שאקו לב וא.ק.ג מאמץ תקינים מלפניי 4 חודשים וא.ק.ג 3 פעמים שבוע שעבר תקינים רק שהיה סינוס טכיקרדיה דופק מהיר כי הייתי עם דלקת ריאות. תודה רבה מראש על התשובה שבת שלום תיהיה בריא פורים שמח

22/03/2024 | 15:58 | מאת: מורן

עכשיו גם בדקתי ממש שניה לפני שנרדמתי היה גם 58 57 אבל חצי רדומה בשכיבה ומרגישה רגועה כזה שאנטי. לא רגילה לדפקים כאלה ברוב בהמקרים זה בין 65 ל 75 אבל יש גם מקרים שהיה ככה. זה תקין?זה מסוכן?זה ברכירקדיה?מפחדת ואין לי כבר כוח לעשות א.ק.ג כח יומיים

הדופק שלך תקין לגמרי ממש לא מסוכן ,כדאי שתבדקי פחות

22/03/2024 | 22:00 | מאת: מורן

תודה רבה דוקטור היקר על המענה המהיר.אני גם בשינוי תזונה קיצוני נגיד בקושי פחמימות בלי סוכר אולי זה גם משפיע וגורם לעייפות ורוגע בגוף .שינו לי תזונה בגלל האבנים בכיס מרה מידי פעם אני גונבת פחמימה וסוכר חחחח אבל לרוב אוכלת כמו ארנב למה אחריי זה ניהיה התקפים של כאבים בבטן. לפניי השינוי תזונה הדופק היה יותר מהיר נגיד אחריי בשר אדום או ציפס או לחם לבן. תודה דוקטור היקר פורים שמח שבת שלום וסליחה על החפירה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים