פלפיטציות והרגשת הלב פועם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/03/2024 | 03:48 | מאת: דרור

היי ד"ר אני חש פלפיטציות מרגיש שהלב פועם כבר תקופה ארוכה לא תמיד אבל קורה באופן מוגבר לאחרונה ללא קשר למאמץ או חרדה או כל סיבה אחרת הנראית לעין שאני נמצא במנוחה מוחלטת אפילו שהדופק רגיל הכוונה כלל לא מהיר אני בודק ! מה ניתן לעשות לבעיה ? זה נחשב להפרעת קצב ? זה מסוכן ? כי זה ממש מציק אומנם זה לא תמיד כמו שאמרתי אבל קורה הרבה לאחרונה מה דעתך עצתך ? יש מה לעשות צריך לעשות משהו לגביי זה ?

צריך לתעד את הדופק בזמן שאתה מרגיש לא טוב, צריך במקביל לבדק את תפקוד הלב - ואז אפשר לענות מה עושים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים