בדיקה לאתר חסימות עורקים בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 19:57 | מאת: קובי

אני בן 36 אקו דופלר במנוחה תקין ב2019 2021 אקו במאמץ 2019 תקין כדאי לי לחשוב על לבצע צנתור וירטואלי ? יש לי תקופה של כאבים בלב לא תמיד אבל אני יודע שהבדיקה שבודקת הכי טוב את העורקים ומצב חסימותם זה רק הבדיקה הזאת מה דעתך ? והאם לדעתך לכמעט כולם יש אחוזים כאלו ואחרים ? ממה ממוצע אחוז החסימה שיש לאנשים ? זה בדיקה נחוצה ? מתי לדעתך הכי נחוץ לבצע אותה ?

נחוץ זה לא אבל צינתור וירטואלי היא בדיקה טובה להדגים את מצב עורקי הלב בעיקר כשהמחשבה היא שהעורקים תקינים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים