צנתור לב ניתוח מעקפים בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 16:06 | מאת: שלומי

שלום מי שעובר צנתור לב או ניתוח מעקפים בלב תמיד תפקוד הלב שלו יירד ולא יוכל לחזור למה שהיה מבחינת האחוזים שיש ש60 זה הכי טוב לזה אני מתכוון תמיד התפקוד ישאר נמוך יותר בערכים ? ולמה לפעמים נתקלתי בזה מכניסים מישהו שמיועד לטיפול בלב לצנתור ואז קובעים שהוא צריך ניתוח לב פתוח מדוע ? ומי שעובר צנתור לב זה אומר שהלב שלו במצב לא טוב ? ומי שעובר ניתוח לב פתוח זה אומר שהמצב בכלל בכלל לא טוב מבחינה לבבית ? והאם במצבים שציינתי תמיד צריך לקחת תרופות ללב אחרי הליכים כאלו ?

מי שעובר ניתוח מעקפים תפקוד ליבו ישאר אותו דבר או ישתפר. אם בצינתור לא ניתן לפתח היצרויות אפשר בניתוח מעקפים לעקוף את ההיצרות מי שעובר צינתור סימן שעבר צינתור.גם אנשים בריאים עוברים צינתור מי שעובר ניתוח מצבו פחות טוב תרופות לרב צריך לקחת זהו ? הכל ברור?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים