חרדות סביב הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 15:26 | מאת: מאור

אהלן יש לי חרדות שגורמות לי לדופק מהיר בלב וכאבים בלב ועוד שלל תופעות כמובן שנבדקתי והבירור הלבבי תקין אני לוקח תרופות כאלו ואחרות נגד חרדה ועדיין חש במה שציינתי לך כאן כאבים בלב דופק ממש מהיר בלב מרגיש את הלב חושב על הלב כל היום ועוד מלא בעיות אחרות שאני חש בלב מה שגורם לי לעוד ועוד תופעות מה ניתן לעשות ? אני לוקח תרופות ועדיין חש בכל הדברים בלב... אז אולי בכל זאת יש משהו לבבי ! משהו לא מסתדר לי.. מה דעתך מה ניתן לעשות ?

אם כל בדיקות הלב תקינות - יש לי רעיון - לטפל יותר טוב בחרדות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים