עצות לשמירה על הלב מבעיות שקורות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 14:58 | מאת: אלעד

שלום אני רוצה לשמור על הלב בנוגע להתקף לב אני יודע שהכלים בכדאי להיעזר בהם לשמירת הלב זה טיפול בגורמי סיכון כגון: לחץ דם,סכרת,כולסטרול,ושאר הדברים הידועים. אני מבין שבעניין דום לב זה סיפור אחר בכל אופן כרופא קרדיולוג ללב בפרט ורופא בכלל איך אפשר לשמור על הלב מפני דום לב מניסיונך רב השנים מה העצות וההמלצות שלך בנושא הזה ? בבקשה אשמח לעצות ממך שתביא לי דוקטור נכבד ! תודה מראש על התשובות

אם תשמור על הלב כפי שכתבת שאתה יודע לשמור, אתה שומר גם מדום לב. אין שמירה ספציפית לדום לב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים