Angiotensin conv enz גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 12:59 | מאת: ליה

היי ד"ר, מה שלומך? בת 39 עם סכרת נעורים 30 שנה. ערכי לחץ דם תקינים (רעלת הריון בזמן ההריון לאחר מכן התייצב), המוגלובין a1c 7.3. עשיתי בדיקות דם שגרתיות, כולן היו תקינות בנורמה, פרט לבדיקת האנזים: Angiotensin conv enz הטווח אמור להיות עד 68 ויצא לי 81. אשמח לדעת מה הסיבות לתוצאה גבוהה? מה זה אומר? קצת חוששת... תודה רבה ויום נעים

לעולם לא נתקלתי בבדיקת רמת האנזים הנ"ל בטח שלא בבדיקות שגרתיות

22/03/2024 | 21:39 | מאת: ליה

תודה על המענה ד"ר אליאן. מה הכוונה שלעולם לא נתקלת ברמה כזו? עשיתי בדיקות שגרתיות כל 3-4 חודשים בגלל שאני עם סכרת נעורים. יחד עם הגלוקוז, ברזל, תפקודי כליות וכד' והבדיקה הספציפית הזו. ויצא לי ערך 81ul והטווח הוא: 12-68 . תודה רבה על המענה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים