חרדה כאבים בלב דופק מהיר בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/03/2024 | 02:06 | מאת: שאלה על הלב

יצא לי כמה פעמים שהיה לי כאב חזק באיזור הלב או דופק לב ממש מהיר וישר פניתי לבדיקות עם זה מרפאה שאני משוייך אליה ועם זה לרפואה דחופה שללו אירוע לבבי אפילו שהיה לי כאבים חזקים באיזור הלב ודופק לב ממש מהיר שאלתי אליך לפי הבירור זה לא לבבי אלא כנראה על רקע של לחץ סטרס מתח חרדה לא שאני חש בזה אבל הבדיקות יצאו תקינות אז זה הכיוון מה ניתן לעשות ? הרי חרדה מתח לחץ סטרס מדמה ממש אירוע בלב ואני לא רוצה כל פעם להתפנות ולהיבדק ! ואז אומרים שהכל תקין.... איך אפשר להבדיל שזה לא לבבי מה עצתך ?!?!?! ממש אובד עצות בנושא הזה אשמח לעצה שלך לאירוע הזה ?

טפל בחרדה והכל יסתדר לא תצטרך לרוץ כל רגע לבדק את הלב

21/03/2024 | 14:25 | מאת: שאלה על הלב

תודה ענקית על התשובה הקודמת אבל בכללי לי ולאנשים בכלל לפעמים שיש את הכאב הזה בלב והקצב לב מהיר זה ממש מדמה התקף לב או איזה הפרעת קצב מסוכנת באותו רגע אז איך אפשר להבדיל ? הרי לחרדה תסמינים דומים להתקף לב אז איך מבדילים ? זה אותם סימנים...זאת הייתה כוונתי בשאלה ושוב תודה ...

מבדילים בדרך הנסיון, לומדים להבין מתי זה חרדה ומתי לא , וכשלא מבדילים - יש בעיה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים